Jeanabelle opent een nieuwe vestiging in Maarn.

Jeanabelle opent een nieuwe vestiging in Maarn.

We zijn supertrots om te kunnen vertellen dat je vanaf augustus 2020 ook terecht kunt bij onze nieuwe vestiging in Maarn. Na zes succesvolle jaren in Amersfoort is het gelukt om een nieuwe stap te zetten met ons prachtige kappersbedrijf. We hebben kapsalon Hairpoint overgenomen in Maarn. Hairpoint heet vanaf augustus 2020 Jeanabelle Hair & Fashion Maarn. Een nieuwe kapsalon op een vertrouwde plek.

De salon heeft een kleine make-over gehad waardoor je gelijk de gezellige, gastvrije en luxe uitstraling krijgt die past bij ons concept. Tegelijk blijven ook veel dingen hetzelfde. We houden vast aan een scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en de kapsters die nu in de salon staan nemen we over. Ook kunnen klanten gewoon blijven boeken via Treatwell of een afspraak maken via onze website of door te bellen.

Naast alles rondom hair biedt Jeanabelle ook fashion. Er zal een leuke kleine collectie dameskleding van het merk Smashed Lemon te vinden zijn in de winkel. Leuke zomerjurkjes haal je dus vanaf nu in Maarn gewoon bij je kapper!

Zaterdag 22 augustus is de officiële opening met een leuke actie. Meer weten? Kom dan op 22 augustus langs op de Tuindorpweg 35a middenin het gezellige centrum van Maarn!