Hair

Een topsalon met topkappers in Maarn en Amersfoort

Ben jij al eens in een van onze mooie salons geweest? Je vindt ons in het bruisende centrum van Amersfoort of het rustige centrum van Maarn midden op de Utrechtse Heuvelrug. Wij maken mensen mooier! Bij Jeanabelle Hair & Fashion werken we altijd met topstylisten. Want net als jij willen we alleen het beste voor jouw haar. Daarom is je haar bij ons in goede handen. Onze kapsters zijn perfect op de hoogte van de laatste trends en nieuwste technieken. Zij zullen jouw haar tot in de puntjes verzorgen. Onze salon kreeg zelfs een plek in de top 10 van beste kapsalons van Nederland!

Een afspraak maken

Voor alle behandelingen kun je bij ons terecht. Van knippen tot kleuren en van Keratine tot extensions. Een afspraak boek je makkelijk via de boekingsknop op onze homepage.  Kies hier voor onze salon in Amersfoort of Maarn en boek snel via onze agenda op Treatwell. Hier vind je ook een overzicht van alle actuele prijzen. Neem gelijk een kijkje bij de reviews om te lezen hoe andere klanten ons waarderen!

Kleuren en verfbehandelingen

Ben je op zoek naar een specialist in haarkleuringen? Jeanabelle staat bekent om de prachtige resultaten die we halen  bij onze kleurbehandelingen. Onze topstylisten zijn gespecialiseerd in verfbehandelingen zoals highlights/lowlights, balayage en meer. Met hun jarenlange ervaring geven ze jou professioneel advies en ben je verzekerd van een fantastisch resultaat.

Ook voor andere behandelingen zoals bruidskapsels, Keratine, extensions en permanenten kun je natuurlijk bij ons terecht.

Onze 7 zekerheden

Omdat we blij zijn met jou als klant en jou het beste willen bieden werken we bij Jeanabelle met zeven zekerheden. Zo weet je zeker dat je (haar) goed zit!

  1. Je haar wordt altijd geknipt door een topstylist
  2. Je krijgt persoonlijke aandacht en eerlijk advies
  3. Al jouw wensen staan centraal
  4. Onze prijzen zijn erg scherp
  5. Onze behandelingen zijn inclusief wassen, hoofdmassage en stylingproducten
  6. We gaan voor 100% tevreden klanten
  7. Je kunt 24 uur per dag een afspraak boeken