Hair

‘Beauty first’ is de filosofie bij Jeanabelle Hair & Fashion. Dit betekent dat welk idee (of ego) jouw stylist ook heeft, hij/zij zet het aan de kant als ze jou niet het gevoel geeft dat je er goed uit ziet. Deze aanpak betekent dat je niet automatisch naar buiten loopt met een asymmetrische bob, een mohawk of een modekleur waar je zelf niets mee hebt, tenzij je natuurlijk een ‘rocky’ hairdo wenst en/of mee wilt met de trends van het moment.

Oprichtster Jeanetta Sharoyan en haar professionele team zijn gepassioneerd en gedreven. Door continue training en bijscholing zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. In de salon wordt niet geknipt door stagiaires.

Gevestigd in het bruisende stadscentrum van Amersfoort op een steenworp afstand van parkeergarage ‘Koestraat’ vindt je onder de clientèle een diversiteit aan mensen waaronder lokale ondernemers, zakenlui uit de kantoren, centrumbewoners, winkelende voorbijgangers, maar ook mooiboys en fashionable ladies uit de hele regio. Schroom je dus niet om eens binnen te stappen voor een behandeling of alleen een advies, want ze zijn gastvrij, hebben goede (bonen-)koffie, zijn in voor een gezellig praatje en hanteren eerlijke prijzen.

JeanabelleHairandFashion_997_1

Merken:
keune-logo

Logo_Hairtalk

olaplex_logo

 

Back to top